powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠ ΣΤΟ ΕΝΕΤΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ


Μεταπτυχιακοί φοιτητές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου επισκέφτηκαν την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017, το Ενετικό κτήριο του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο για την ανάληψη από πλευράς του ΕΜΠ της επικαιροποίησης της μελέτης αποκατάστασης και επανάχρησης του ενετικού κτηρίου. 




Η μελέτη θα γίνει από τους μεταπτυχιακούς φοιτητές μετά από επιστολή  του Βουλευτή Αργολίδος Γιάννη Ανδριανού προς τον Πρύτανη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου καθηγητή  Ιωάννη Γκόλια . Στην αυτοψία των φοιτητών παραβρέθηκε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος ,ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός κι ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος  οι  οποίοι τόνισαν πως θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να τελειώσει η μελέτη για το Ιστορικό κτήριο του Ενετικού στην πόλη του Ναυπλίου. 




Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου κι ο Ιερέας του π. Ελευθέριος  Μίχος ευχαρίστησαν από καρδιάς  τον Βουλευτή Αργολίδας Γ.Ανδριανό, ο οποίος φρόντισε για να έρθουν οι φοιτητές στο Ναύπλιο καθώς και τον Δήμαρχο Ναυπλίου που πάντα είναι στο πλευρό της εκκλησίας. 






https://www.youtube.com/watch?v=tEq_GC7w-Pw


--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: