powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ Δήμου Ασκληπιείου, με μεγάλη επιτυχία φιλοξένησε το αντίστοιχο ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ της Συμπρωτεύουσας  της Θεσσαλονίκης.  

Ευχαριστούμε θερμά το ΤΟ.ΣΥ.Ν. Θεσσαλονίκης και τον αξιότιμο    Πρόεδρο κ. Γιάννη Καρπάθη που μας έκανε την τιμή να είναι μαζί μας.    

Χορηγός ο Δήμος Ασκληπιείου.


Έγιναν δύο συνεδριάσεις, στο Τοπικό Διαμέρισμα  Άγιο Δημήτριος, με θέμα Νέες Τεχνολογίες και ομιλητή τον κ. Γιάννη Κουλετιανό, Σύμβουλο Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας, και στο Λυγουριό με θέμα Ανάπτυξη Ανταγωνιστικότητα Απασχόληση με επίσης ομιλητή τον κ. Γιάννη Κουλετιανό.

Παρών ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός, ο Δήμαρχος Ασκληπιείου κ. Χρήστος Τσακαλιάρης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ασκληπιείου κ. Γιώργος Κωστούρος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος  κ. Γιάννης Εμμανουήλ,  ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Κωστούρος, ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Μπιμπής και ο Πρόεδρος ΤΟ.ΣΥ.Ν. Επιδαύρου κ. Τάσος Χρόνης.

Και στις δύο συνεδριάσεις τοποθετήθηκε με ουσιαστικό και αποτελεσματικό τρόπο ο κ. Γιάννης Κουλετιανός, σύμβουλος επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας και τον ευχαριστούμε θερμά, καθώς ευχαριστούμε και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Στην συνεδρίαση του Λυγουριού ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Τσακαλιάρης και ο Πρόεδρος ΤΟ.ΣΥ.Ν. Ασκληπιείου κ. Γιάννης Παρασκευόπουλος, αντάλλαξαν αναμνηστικά με τον Πρόεδρο ΤΟ.ΣΥ.Ν. Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Καρπάθη, στα αναμνηστικά που έδωσε ο Πρόεδρος ΤΟ.ΣΥ.Ν. Θεσσαλονίκης αξίζει να σημειωθεί ότι έστελνε τους δικούς του χαιρετισμούς, με την υπογραφή του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.   

Κλείνοντας το ΤΟ.ΣΥ.Ν. Ασκληπιείου κάνει την εξής δήλωση.

Είναι ιστορική και μεγάλη η σημασία να συνεργάζεσαι με εκπροσώπους των νέων της συμπρωτεύουσας της Ελλάδος, της Θεσσαλονίκης,  αυτό μας δίνει τιμή και δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο μας.      
Δεν θα σταματήσουμε να διεκδικούμε το αυτονόητο, την ελπίδα του τόπου μας, και να κρατάμε ζωντανό τον θεσμό που αντιπροσωπεύει τους νέους μας.  

Μπροστά με τους νέους για την ελπίδα του τόπου.

                                            Ο Πρόεδρος

                        
                                 Γιάννης Παρασκευόπουλος



.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: