powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

1ος Ποδηλατικός Γύρος Ερμιονίδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο 1ος Ποδηλατικός Γύρος Ερμιονίδας που διεξήχθη την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια του Μαζικού Αθλητισμού του Δήμου Κρανιδίου.
Οι ποδηλάτες συγκεντρώθηκαν την Κυριακή στις 9:30 στην Κάτω Πλατεία Κρανιδίου.
Η Εκκίνηση δόθηκε πρώτα για τα παιδιά (αγόρια, κορίτσια) περίπου 50 που τερμάτισαν στην Κοιλάδα.
Προπορεύονταν και έκλειναν την διαδρομή αυτοκίνητα του Δήμου Κρανιδίου.
Πρώτος από τα αγόρια τερμάτισε ο Βλαχόπουλος Παναγιώτης και από τα κορίτσια η Σαράντου Αικατερίνη όπου και τους απονεμήθηκαν 2 ποδήλατα, προσφορά του Δήμου Κρανιδίου από τον Αντιδήμαρχο κ. Μάκης Πιτσάς παρόν ήταν ο πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Κοιλάδας κ. Αντώνιος Αλεξανδρής και τα μέλη του Τοπικού συμβουλίου. Στους μικρούς ποδηλάτες προσφέρθηκαν κράνη από την εταιρία HOBYLAND (κ. Παυλίδης) πριν την εκκίνηση.
Στις 10:00 π.μ. δόθηκε η εκκίνηση για τους Ποδηλάτες της μεγάλης διαδρομής, ήταν περίπου 60 άτομα, πέρασαν μέσα από την Ερμιόνη συνέχισαν Πετροθάλασσα, Τζέμι, και τερμάτισαν έμπροσθεν στη Πλατεία του Ηρώου στο Πόρτο Χέλι.
Προπορεύτηκε αυτοκίνητο της εταιρίας που προσέφερε το ποδήλατο MERCENTES και έκλεινε τη διαδρομή το ειδικό αυτοκίνητο για ποδήλατα της HOBYLAND.
Νικητές αναδείχτηκαν: στους άντρες τερμάτισαν δύο μαζί ο Κονδύλης Γιάννης και ο Λάλος Βαλεντίνος και τους απονεμήθηκε ποδήλατο προσφοράς του Δήμου Κρανιδίου την απονομή έκανε η πρόεδρος του Πνευματικού κέντρου του Δήμου Κρανιδίου κα Μπρούστα Αιμιλία. Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Καρρά Μαρία της απονεμήθηκε ποδήλατο μάρκας MERCENTES προσφορά της εταιρεία ΕΚΚΑ την απονομή έκανε ο Αντιδήμαρχος κ. Πίκουλας Δημήτρης.
Σε όλους τους Ποδηλάτες δόθηκε Αναμνηστικός Έπαινος από την Πρόεδρο των Νέων κα Κορδώνη Δήμητρα.
Σε όλη την διαδρομή υπήρχαν παντού σταθμοί με γυμναστές που προσέφεραν νερό στους ποδηλάτες.
Και τις δύο διαδρομές ακολουθούσε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου ενώ υπήρχε Ιατρική κάλυψη.
Σημαντική υπήρξε η συμμετοχή και συμβολή της επιτυχίας της οργάνωσης, της Ελληνικής Αστυνομίας τόσο του Ναυπλίου όσο και Α.Τ. Κρανιδίου που λειτούργησε κάτω από τις οδηγίες του Υπαστυνόμου Α.Τ. Κρανιδίου κ. Νίκου Νικολάου.
Όλοι οι Ποδηλάτες ευχαρίστησαν τον υπεύθυνο του Δήμου Κρανιδίου κ. Χρήστου Σκορδή τόσο για την όμορφη διαδρομή όσο και για την άψογη διοργάνωση.
Το ραντεβού κλείστηκε για το Σεπτέμβρη του 2009 για τον 2ο Ποδηλατικό Γύρο Ερμιονίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: